RSS

Archives

Image

Venchi biologico 70 % “criollo blanco”

Netop hjemvendt fra en efterårsferie i Rom har ét af klubbens medlemmer trofast hjembragt ikke mindre end fire forskellige chokolader fra “Confezionato da Venchi“. En triologi af mørke chokolader på hhv. 56 %, 75 % og 85 %. Og så denne nedenstående: 70 %.Trilogien er en fantastisk gennemgang af ens bønner med forskellige kakaoindhold. Men 70 %’eren er speciel. Umiddelbart ikke noget særligt, snarere temmelig underspillet og vag i chokoladesmagen. Men den minder om en anden chokolade, vi har smagt, nemlig “Pacari’s Raw 70 % Cloud/Nube“. Interessant… Hvad er sammenhængen? Er der tale om en særlig “hvid kakaobønne”??

Se Venchi’s økologiske projekt her: http://www.venchi.com/us/corporate/bio-project/

IMG_1425.JPG

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 11, 2014 in Uncategorized

 

Tags: , , , , ,