RSS

Gula Merah 70 %, Amma Chocolate Organico 12° 54′ S – 38° 27′ W

19 Jun

Dén kender vi da… vist nok? Nåh nej, den ligner bare én, vi kender… Fedt! Så er det jo en ny chokolade (og det sker altså ikke ofte, at vi prøver det).

Gula Merah 70 % starter blidt, bliver hurtigt syrlig, meget syrlig, hvor efter de mørke tørvetoner indtræder i eftersmagen. De fleste kunne lide den, færre brød sig ikke om den. Spørg mig, og du får svaret: En fantastisk chokolade, som hører til i toppen af de bedste. Men helt at stå mål med vores tidligere testede Amma kan den nu ikke heeelt – se link (som i øvrigt delte vandende meget, men den var også på 75 %).

Lavet efter princippet “From bean to bar”. Dyrket og udvalgt af Diego Badaró og Frederick Schilling. Check producentens hjemmeside: http://www.ammachocolate.com.br.

Tak til Tanja, der havde indkøbt chokolade hos Johanne’s i Tønder.

Advertisements
 
1 Comment

Posted by on June 19, 2015 in Uncategorized

 

Tags: , , , ,

One response to “Gula Merah 70 %, Amma Chocolate Organico 12° 54′ S – 38° 27′ W

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: