RSS

Premium 70 % sea salt & pecan – af Marabou

03 May

“Premium” henviser til Marabou’s serie af mørke chokolader, som Marabou selv kalder for “en rigere mørk chokolade”. Chokoladeklubben anser ikke Marabou’s premium-serie som noget særligt sammenlignet med de fleste andre chokolader, vi smager. Men OK – Premium-serien er et bud på en serie mørke chokolade til en rimelig pris, men forvent ikke nogen større kulinarisk smagsoplevelse.

Set i dette lys må vi vedkende, at udgaven her (med havsalt og karameliserede pecannødder) relativt set overraskede positivt. Det er dog svært at sige noget positivt om selve smagen af chokoladen. Det var saltflagerne og de knasende, karameliserede nødder, der udgjorde det positive. Selve chokoladen er nemlig den velkendte lidt smagsneutrale og smøragtige, klistrede mørke chokolade, som vi kender fra de øvrige af Marabou’s premiumchokolader. Af andet positivt må nævnes, at mindst 30 % af kakaoen kommer fra Rainforest Alliance certificerede leverandører – hvilket vi jo kun kan støtte!

Hvis du køber denne chokolade, så lad være med at se på indholdsfortegnelsen – hvorfor skal der f.eks. smørolie og aroma i??). Hvis du kan lide ægte premiumchokolade, så køb hellere en anden chokolade og accepter, at det koster lidt mere…

Image

 
Leave a comment

Posted by on May 3, 2013 in Uncategorized

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: